Έως 70% εκπτώσεις και 100% κοινωνικό έργο από το εμπορικό κέντρο RIVER WEST Κάνε τις πιο έξυπνες αγορές στο RIVER WEST και δήλωσε την «Αγάπη» σου στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Μπορείτε να επισκεφτείτε προσωπικό του blog: Ιστολόγιο sosvillages

Έως 70% εκπτώσεις και 100% κοινωνικό έργο
από το εμπορικό κέντρο RIVER WEST
Κάνε τις πιο έξυπνες αγορές στο RIVER WEST
και δήλωσε την «Αγάπη» σου στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
17 Ιανουαρίου 2013
Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λεωφόρος Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013, δουλεύει για λογαριασμό των επισκεπτών του αφού δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν έξυπνες αγορές μέσα από μία γκάμα καταστημάτων για τη γυναικά, τον άνδρα και τα παιδιά. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τη χειμερινή συλλογή, με εκπτώσεις έως και 70%.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, το μόνο που δε θα βρείτε στο RIVER WEST είναι εκπτώσεις στα συναισθήματα. Η υποστήριξη των φίλων του εμπορικού κέντρου θα συμβάλλει στην προσπάθεια του RIVER WEST να ενισχύσει οικονομικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2013, η συμμετοχή του κοινού στην ενέργεια αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς για κάθε επισκέπτη που θα πραγματοποιήσει αγορές άνω των 30€ και το δηλώσει, το RIVER WEST θα προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, 1€.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι, λοιπόν, προσκαλούνται να επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο RIVER WEST την περίοδο αυτή και να κάνουν τις αγορές τους πολύ πιο οικονομικά, δίνοντας στο ειδικά διαμορφωμένο σπίτι των Παιδικών Χωριών SOS… ΧΡΩΜΑ. Κάθε επισκέπτης που θα κάνει αγορές άνω των 30€, θα δηλώνει τη συμμετοχή του στην προσπάθεια αγάπης του RIVER WEST, γράφοντας το όνομα του πάνω στον τοίχο του σπιτιού.

Το RIVER WEST αποχαιρετά το χειμώνα με τον πιο γλυκό τρόπο, προσφέροντας τις καλύτερες εκπτώσεις και πολύ αγάπη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,
www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial