Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να ενώσει  ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδία σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα. Η Ένωση  διοικείται από δεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους εκπροσώπους των σωματείων που την απαρτίζουν.

Η «ισχύς εν τη ενώσει» είναι το μήνυμα που μεταδίδει αυτή η πρωτοποριακή συμμαχία αφού κάθε χρόνο που περνάει αποδεικνύουμε ότι, στέλνοντας ένα μήνυμα όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα.

Το έργο της Ένωσης είναι πολύπλευρο αφού το κάθε ένα από τα σωματεία της προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς στο παιδί και την οικογένειά του. Κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης βρίσκουν καταφύγιο παιδιά με ειδικές ανάγκες, άπορα παιδιά, παιδιά που για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών, παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και οικογένειες που χρειάζονται ψυχολογική, οικονομική και ηθική συμπαράσταση για να ανταπεξέλθουν στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

1 Ένωση 10 Σωματεία περισσότερα από 10.000 Παιδιά!