Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Ελλάδα! Αυτή είναι η πατρίδα μου!» Οι μαθητές αλλάζουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό και στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

«Ελλάδα! Αυτή είναι η πατρίδα μου!»
Οι μαθητές αλλάζουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό
και στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ θα δώσουν την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αμαλίας 8 – Σύνταγμα, κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα το Πρόγραμμα:
«Ελλάδα! Αυτή είναι η Πατρίδα μου!»

Η M art Manolioudakis και 53 νέοι έλληνες καλλιτέχνες πιστεύουν ότι η τέχνη μπορεί να κάνει τη διαφορά...

Η M art Manolioudakis και 53 νέοι έλληνες καλλιτέχνες πιστεύουν ότι η τέχνη μπορεί να κάνει τη διαφορά...

13 με 20 Φεβρουαρίου 2013
στον χώρο τέχνης

M art Space
Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου (2ος όροφος)

Εγκαίνια έκθεσης 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 20:30

…και το αποδεικνύουν με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία στα πλαίσια του
10ου Bazart 2012 – 2013 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο τέχνης
M art Space με μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Έως 70% εκπτώσεις και 100% κοινωνικό έργο από το εμπορικό κέντρο RIVER WEST Κάνε τις πιο έξυπνες αγορές στο RIVER WEST και δήλωσε την «Αγάπη» σου στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Έως 70% εκπτώσεις και 100% κοινωνικό έργο
από το εμπορικό κέντρο RIVER WEST
Κάνε τις πιο έξυπνες αγορές στο RIVER WEST
και δήλωσε την «Αγάπη» σου στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
17 Ιανουαρίου 2013

Νέο υπερσύγχρονο "πράσινο" νηπιαγωγείο !

Με Βιοκλιματικό σχεδιασμό, καινοτόμα αρχιτεκτονική και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, το νέο 23ο Νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στη συνοικία της Θερίσου στη συμβολή των οδών Λασαίας και Αυλώνος, που αναμένεται να αποτελέσει πρότυπη σχολική μονάδα η οποία θα ικανοποιεί πλήρως τις εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ Νέο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο

Στην αποτελεσματικότερη κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην ευρύτερη περιοχή των Μουρνιών συμβάλλει η λειτουργία του 5ου διθέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Μουρνιών, στο οποίο ήδη φοιτούν 18 νήπια.
Στο σχολείο, που λειτούργησε τελικά μετά από πολύμηνη καθυστέρηση εξαιτίας γραφειοκρατικών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε Aγιασμός χθες το πρωί, παρουσία, μεταξύ άλλων, του δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Ηλία Ποντικάκη, αλλά και των γονέων των παιδιών.

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη το νέο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS για την υποστήριξη οικογενειών σε κρίση

Αντιδρούμε δυναμικά, κάνουμε την ελπίδα πράξη

Από τις αρχές Οκτωβρίου 200 Οικογένειες και τα παιδιά τους που βιώνουν την κρίση και την φτώχεια θα υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS στη Θεσσαλονίκη

Νέο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη για την υποστήριξη οικογενειών σε κρίση

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Νέο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη για την υποστήριξη οικογενειών σε κρίση
 
Το νέο Κέντρο θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης
 
 
Η οικογένεια είναι η καρδιά της κοινωνίας μας και εμείς στα Παιδικά Χωριά SOS θεωρούμε ότι όχι μόνο η δημιουργία «Οικογενειών» για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά πολύ περισσότερο η στήριξη των φυσικών οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, είναι στις μέρες μας σημαντικό καθήκον και υποχρέωση όλων μας.

Προσλήψεις 705 Δασκάλων και 185 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

 
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμούανακοινώνει την πρόσληψη επτακοσίων πέντε (705) Δασκάλων ΕΑΕ και  εκατόν ογδόντα πέντε (185)  Νηπιαγωγών ΕΑΕ, αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2012-2013.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 24-9-2012 έως και την Τετάρτη 26-9-2012.

Τα Παιδικά Χωριά SOS συγκεντρώνουν σχολικά είδη

 
Μέσα από τη λειτουργία των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας από το Ηράκλειο μέχρι την Αλεξανδρούπολη, διαπιστώνουμε κάθε φορά με τον πιο δραματικό τρόπο τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν σήμερα οι συνάνθρωποι μας.
 
Στις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν οικογένειες, που ζουν στην ανεργία και τη φτώχεια και να κάνουμε πράξη την δυνατότητα τα παιδιά τους, να ξεκινήσουν τη σχολική τους χρονιά χωρίς ντροπή, αλλά με αξιοπρέπεια και διάθεση να μάθουν και να γίνουν χρήσιμοι στον εαυτό τους και στην κοινωνία.
 

Νέος Πρότυπος Παιδικός Σταθμός στη Κηφισιά

Ανοίξε ένας νέος οικογενιακός πρότυπος σταθμός στη Κηφισιά. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα http://nipiogeo.gr/stathmoi/i-epaylis-ton-pelargon/35691#

Σελίδες